MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://bayburtmehmetakifersoyiho.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No13 BAYBURT
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, kısıtlı imkanlara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız
BAŞARILAR : Okulumuz eğitim öğretim faaliyetlerine başladığı günden itibaren gerek akademik, gerek sosyal-kültürel ve sportif anlamda çeşitli başarılar elde etmiştir. Bu başarılarımız şunlardır: 1-2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi İL BİRİNCİLİĞİ(BAYBURT) 2-2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi BÖLGE İKİNCİLİĞİ(SAMSUN) 3-2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi TÜRKİYE ALTINCILIĞI(KASTAMONU) 4-2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi İL BİRİNCİLİĞİ (BAYBURT) 5-2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi BÖLGE BİRİNCİLİĞİ (GÜMÜŞHANE) 6-2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi TÜRKİYE DOKUZUNCULUĞU (SİNOP) 7-2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi BAYBURT BİRİNCİLİĞİ (BAYBURT) 8-2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi BÖLGE BİRİNCİLİĞİ (GİRESUN) 9-2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Masa Tenisi TÜRKİYE DOKUZUNCULUĞU (ADIYAMAN)

Saatler : 08:20 16:10
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : SERVİS YOK
Ulaşım : VASITA VE YÜRÜYEREK
Yerleşim Yeri : İL MERKEZİNDE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu : YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : YOK
Sportif Etkinlikler : ÇOK ETKİN BİR ŞEKİLDE YAPILIYOR
Bilimsel Etkinlikler : YAPILIYOR
Proje Çalışmaları : YAPILIYOR
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : PLANLAMA AŞAMASINDA
Diğer Hususlar : BURASI BİR AİLE ORTAMIDIR.